Η εταιρία

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενέργειας για πάνω από είκοσι χρόνια έχοντας εκτελέσει πολυάριθμα έργα όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια παράλληλα επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς όπως οι ασφαλιστικές συμβουλές, οι λογιστικές υπηρεσίες και το γενικότερο asset management των ενεργειακών έργων που διεκπεραιώνει. Στην διεύρυνση αυτή των υπηρεσιών, μας οδήγησαν οι ανάγκες των πελατών μας για καθετοποιημένες λύσεις.

Σκοπός Μας


Οι Πελάτες

Στην εταιρεία μας στοχεύουμε μέσα από την καθημερινή μας δραστηριότητα να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την παροχή διορατικών συμβουλών, τον προσδιορισμό των πραγματικών αναγκών των πελατών μας και την επακόλουθη προσφορά βέλτιστων τεχνοοικονονικών λύσεων.

Άριστο Εργασιακό Περιβάλλον

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας αποτελούν για εμάς τα πιο σημαντικά κύτταρά της. Γι’ αυτό το λόγο επιδιώκουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες καθώς και να αξιολογηθεί με αντικειμενικά κριτήρια.

Αειφόρος Ανάπτυξη

Στόχος μας είναι πάντοτε η προσφορά στους πελάτες μας βιώσιμων λύσεων οι οποίες εξασφαλίζουν την δική τους και κατά συνέπεια τη δική μας αειφόρο ανάπτυξη. Η αειφόρος ανάπτυξη είναι για εμάς στενά συνδεδεμένη με την κερδοφορία, το σεβασμό προς το περιβάλλον και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων.

Αξίες


Συλλογικότητα

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι ποτέ το ατομικό παιχνίδι δεν μπορεί να πετύχει τα αποτελέσματα μιας συλλογικής προσπάθειας. Έτσι το πνεύμα της ομαδικότητας κυριαρχεί σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Εμπιστοσύνη

Κάθε μας συνεργασία στηρίζεται σε μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία οικοδομείται σε βάθος χρόνου. Με αυτό τον τρόπο έχουμε αποκτήσει και αποκτούμε καθημερινά αφοσιωμένους πελάτες και προμηθευτές με τους οποίους επιτυγχάνουμε ποιοτική υπεροχή στις υπηρεσίες μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τόλμη & Αποφασιστικότητα

Επειδή η δουλειά μας είναι ιδιαίτερα απαιτητική και μεταλλάσσεται συνεχώς λόγω των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων, πιστεύουμε ότι μόνο με τόλμη και αποφασιστικότητα μπορούμε να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που θα καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη του πελάτη- συνεργάτη μας.

Όραμα

Οραματιζόμαστε μακροπρόθεσμα έναν κόσμο όπου οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειες θα ξεπεράσουν τις συμβατικές πηγές ενέργειας στην παραγωγή συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Στην κατεύθυνση αυτή η BSP AGROENERGY έχει στόχο να υλοποιεί έργα με state-of-the- art εξοπλισμό που θα επιτυγχάνουν παραγωγή ενέργειας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόδοση. Η Ηλιακή και Αιολική ενέργεια θα διαδραματίσουν για εμάς κυρίαρχο ρόλο τα επόμενα χρόνια.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εισάγετε το email σας και ενημερωθείτε πρώτοι για ότι νέο συμβαίνει σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρία μας.