Υπηρεσίες

Στην εταιρεία μας στοχεύουμε μέσα από την καθημερινή μας δραστηριότητα να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Στόχος μας είναι πάντοτε η προσφορά στους πελάτες μας βιώσιμων λύσεων οι οποίες εξασφαλίζουν την δική τους και κατά συνέπεια τη δική μας αειφόρο ανάπτυξη.

Η BSP Agroenergy ασχολείται με τη μελέτη και εγκατάσταση Net Metering και φωτοβολταϊκών λύσεων. Πιο συγκεριμένα η εταιρία μας προσφέρει τα ακόλουθα:

  • Μελέτη και την κατασκευή Net Metering
  • Αυτόνομων φωτοβολταϊκών
  • Φωτοβολταϊκών πάρκων
  • Φωτοβολταϊκά σε στέγες

Asset Management


Καθετοποιημένη διαχείριση των ενεργειακών projects που υλοποιούμε

Τα πιο νευραλγικά τμήματα ενός ενεργειακού project είναι ο προκαταρκτικός έγκυρος και αξιόπιστος σχεδιασμός του αλλά και η διαχείρισή του μετά την κατασκευή του ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη επιστροφή στην επένδυσή σας. Στην BSP AGROENERGY συνοψίζουμε τα δύο αυτά σημαντικά τμήματα σε δύο λέξεις : ASSET MANAGEMENT.

‘Ετσι στην ομάδα μας μέλη είναι και έμπειροι λογιστές, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, οικονομολόγοι καθώς και προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στις υπηρεσίες security. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε να σας παρέχουμε καθετοποιημένες υπηρεσίες.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εισάγετε το email σας και ενημερωθείτε πρώτοι για ότι νέο συμβαίνει σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρία μας.